COM COMPRAR

Els clients tenen la possibilitat de realitzar totes les seves comandes des de la pàgina d’Internet: www.estufaire.cat.

Al prémer el botó “Pagar” durant el procés de compra, el client declara acceptar plenament i sense reserves la totalitat de les presents Condicions Generals de Venta. Les dades registrades per www.estufaire.cat constitueixen la proba de les transaccions fetes entre www.estufaire.cat i els clients. www.estufaire.cat confirmarà la seva comanda mitjançant l’enviament d’un missatge electrònic.

La informació contractual es presenta en llengua castellana/catalana i serà confirmada com a molt tard en el moment de la entrega.

En els preus dels nostres productes son inclosos tots els impostos, però no inclouen les despeses de transport. www.estufaire.cat es reserva el dret a modificar els seus preus en qualsevol moment, però els productes es facturaran sobre la base de les tarifes en rigor en el moment del registre de les comandes ( a reserva de la disponibilitat que hi hagi del producte), excepte error tipogràfic manifest.

Els productes pertanyen en propietat del proveïdor fins el moment en el que s’ha complert el pagament per complert del preu. www.estufaire.cat es reserva el dret a refusar una comanda de qualsevol membre que tingui un litigi.

DISPONIBILITAT

www.estufaire.cat farà tot el possible per complaure a tots els seus clients en la comanda de productes. En el cas de no haver disponibilitat del producte després de realitzar la comanda el client serà informat per missatge electrònic de la anulació d’aquest.