FORMES DE LLIURAMENT

Estufaire.cat . enviarà els productes a la destinació final que serà l'adreça que el comprador estableixi . Cada vegada que es vagi a enviar una comanda , el comprador rebrà un correu electrònic.

Les despeses de transport seran a compte del comprador . La comanda de compra que correspon a la comanda estarà disponible a www.estufaire.cat , una vegada que es confirmi el pagament , que podrà visualitzar-se mitjançant el vincle : "Les meves Comandes ", a partir de l'emissió del correu electrònic . Aquesta comanda de compra original inclou les despeses de lliurament i l'IVA .

www.estufaire.cat demanarà als seus clients que triï el lloc del lliurament , havent d'especificar el seu domicili , oficina o centre on volen que se li lliuri el producte . Cada lliurament es considera efectuat a partir de la posada a disposició del producte al client per part del transportista , materialitzat pel sistema de control utilitzat pel transportista .

Correspon al destinatari comprovar la comanda en el moment del lliurament i fer llavors totes les reserves i reclamacions que apareguessin justificades . Les reserves i reclamacions han d'anar dirigides a www.estufaire.cat per correu electrònic a l'adreça ernest@estufaire.cat .

DESPESES D'ENVIAMENT I TRANSPORT

Les despeses d'enviament es calculen en funció del pes total de la comanda , que és com tarifiquen les empreses encarregades de l'enviament. www.estufaire.cat . envia totes les comandes de manera segura i amb un embalatge adaptat ja inclòs en el preu de l'enviament. Així queda garantit que la comanda arriba a mans del client en bones condicions .

www.estufaire.cat no realitza enviaments de comandes per correu sense certificar atès que no hi ha seguiment de l'enviament ni Correus es responsabilitza en cas de pèrdua del paquet .

www.estufaire.cat es reserva el dret de modificar aquestes condicions sense que hi hagi necessitat d'avís previ, respectant en tot moment les comandes tramitades fins a la data de modificació de les condicions . Qualsevol consulta , dubte o incidència haurà de ser dirigida a ernest@estufaire.cat